Klanten moeten zich thuis voelen in onze winkel

Wie
Leonard Wijsman
Waar
EP:Stadshagen & EP:Zwolle
Leonard Wijsman

Het verhaal van Leonard Wijsman

Leonard Wijsman, oud-werknemer bij ElectronicPartner, runt twee EP-winkels in Zwolle: EP:Stadshagen en EP: Zwolle. “Ik heb een groen hart, zeg ik soms wel eens.”

Hoe Leonard met ElectronicPartner de uitdaging is aangegaan

Voordat Leonard nu acht jaar geleden zelf zijn eigen zaak opende, was hij zelf District Manager bij ElectronicPartner. Dankzij die eerdere functie, kent hij de klappen van de zweep van het vak. Ook weet hij hoe belangrijk de uitstraling van de winkel is. “Je wilt als winkeleigenaar echt iets te bieden hebben. Je zaak moet er top uitzien. De uitstraling van EP: en de daarbij behorende groene kleur passen gelukkig goed bij me. De mensen hier komen echt voor ons naar de zaak. En dat wilden we ook blijven uitstralen.”

Leo Wijsman

Het is een groot voordeel om formulelid te zijn

Volgens Leonard heeft ElectronicPartner veel toegevoegde waarde gehad bij de beginfase van het opzetten van een nieuwe winkel. “De District Manager met wie ik werkte heeft me goed ondersteund met hoe we de winkel konden neerzetten. Je hebt daarbij echt een sparingspartner nodig. Als de winkel eenmaal staat, houdt het natuurlijk niet op. Je moet altijd blijven ontwikkelen als ondernemer.”

“ElectronicPartner heeft me op alle mogelijke vlakken goed ondersteund bij het opzetten van mijn eerste én tweede EP:Winkel.”

Na 8 jaar nog steeds blij met de keuze voor EP:

“Ik koos voor de EP:Formule door de uitstraling en vertrouwen. Binnen de formule sta ik in mijn kracht. De persoonlijke behandeling is zeer belangrijk en wordt door ons gewaardeerd. We zijn geen nummertje binnen de organisatie, wat je bij veel andere franchise-organisaties wel ziet.”

Wil jij ook jouw verhaal delen? Neem dan contact met ons op!

Intake

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

Maak een afspraak met één van onze District Managers voor een intake in jouw eigen winkel of in ons hoofdkantoor te Vianen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

© ElectronicPartner 2022