Blijf relevant met IT & Automatisering

Onze IT & Automatisering ondersteuning schept helderheid in de informatiestromen en processen die je bedrijf draaiende houden.

Een retailwinkel zonder goed geolied automatiseringssysteem is ondenkbaar. Onze IT-diensten zorgen ervoor dat veel van de dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen. Het is bijvoorbeeld onmogelijk bij ieder verkocht product zelf meteen een nieuwe bestelling te moeten plaatsen om de voorraad aan te vullen. Ons automatiseringspakket en het platform InfoNet zorgen ervoor dat je altijd bij blijft.

Winkelautomatisering

Veel processen die iedere dag in je winkel plaatsvinden, zijn ondertussen volledig geautomatiseerd. Denk aan voorraadbeheer, facturering, in- en verkoop of klantenbeheer. Een robuust softwarepakket is onmisbaar om al deze werkzaamheden soepel te laten verlopen. Vendit is zo’n op maat gemaakt pakket dat je veel werk uit handen neemt. Onze afdeling Automatisering staat je intensief bij om een systeem als dit te installeren en beheren. Automatiseringspakketten moeten je namelijk natuurlijk tijd schelen en niet kosten. Dat is ook het credo van onze afdeling Helpdesk waarvan de medewerkers paraat staan alle IT-vragen te beantwoorden.

“Het InfoNet is ontzettend praktisch en tijdbesparend. Eén centrale plek voor alles wat je als ondernemer nodig hebt. Ideaal toch?”
Marcel Schalkwijk
EP:Schalkwijk
Marcel Schalkwijk

InfoNet

Iedere dag lopen er ongekend veel informatiestromen door een enerverende omgeving als een retailwinkel. InfoNet is ons eigen intranet, wat ervoor zorgt dat al die informatie duidelijk, goed gedoseerd en openlijk beschikbaar is. Via InfoNet roep je snel informatie op over onze organisatie, de branche of bijvoorbeeld het assortiment. Ook kun je via dit systeem gemakkelijk producten bestellen of leveringsgegevens opzoeken.

Intake

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

Maak een afspraak met één van onze District Managers voor een intake in jouw eigen winkel of in ons hoofdkantoor te Vianen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

© ElectronicPartner 2024