Over ElectronicPartner

Meerwaarde door samenwerking

Wij zijn de partner voor ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke én lokale kennis en ervaring.

De ondernemer in zijn kracht

ElectronicPartner is de partner voor ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. Doordat ElectronicPartner markt-, retail-, en praktijkkennis bij elkaar brengt, beschikken ondernemers over kennis die zij vaak zelfstandig niet hebben. Hierdoor kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op de eigen marktbewerking en klantinteractie. ElectronicPartner is voor 100% gericht op ondernemers in de elektronica retail en staat voor een jaarlijks groeiend ondernemingsresultaat.

Onze missie

Het is de missie van ElectronicPartner om Nederlands Beste te zijn in elektronica retail met haar formules. We bieden ondernemers hoog gewaardeerde ondersteuning met uitstekende inkoopcondities, kennis support en –uitwisseling én systemen die het ondernemen makkelijker maken.  ElectronicPartner streeft ernaar haar ondernemers te helpen om elk jaar een beter netto rendement neer te zetten.

Onze visie

ElectronicPartner vindt dat klanten altijd het beste geholpen worden door ondernemers die voor hun eigen inkomen afhankelijk zijn van het resultaat dat zij voor hun klanten leveren en dat ondernemers in de elektronicamarkt uitstekend in staat zijn de eigen markt te bewerken en zeer goede service te bieden aan klanten. We zien ook dat ondernemers die zich focussen op klant-interactie een beter resultaat bereiken.

Over ons

De kracht van samenwerking

75+ EP:Formulewinkels
gevestigd in Nederland
350+ ondernemers
aangesloten in ons netwerk
85+ jaar actief
in de elektronica retail business
100+ leveranciers
werken nauw met ons samen
Samenwerking

De key partners van ElectronicPartner

© ElectronicPartner 2024