Na een jarenlange samenwerking met Electro World kiest ondernemer Gijs de Bruijn nu voor een nieuwe franchiseorganisatie. Gijs nam de succesvolle winkel ruim vijf jaar geleden over van grondlegger Wim van den Broek. Ondanks deze nieuwe stap blijven Gijs en zijn team onverminderd trouw aan de kernwaarden die hun onderneming al meer dan 50 jaar kenmerken: kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service.

Gijs is ontzettend trots op deze nieuwe stap en staat voor de volle 100% achter zijn keuze: “ElectronicPartner biedt ons niet alleen de kans om door deze samenwerking en gedeelde inkoopkracht nog beter te presteren, maar ze biedt ons als bedrijf achter de schermen meer voordelen, zoals grotere inkoopvrijheid, digitale prijskaarten en een breder assortiment.”

Voor de klanten verandert er niets: het blijft dezelfde betrouwbare winkel met goede service en een glimlach. Wel krijgt de winkel een frisse nieuwe look: de bekende blauwe kleur maakt plaats voor groen. Groen staat symbool voor de toewijding aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor de toekomst, hetgeen waar ze bij ElectronicPartner veel waarde aan hechten. “Het allerbelangrijkste is dat wij blijven wie we zijn, dat is onze grote kracht!”, aldus Gijs de Bruijn.

De toevoeging van Wim van den Broek betekent een waardevolle versterking van de EP:Formule. “Wij zijn ontzettend verheugd om ondernemer Gijs en zijn team te verwelkomen. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze voortdurende groei en versterking van onze positie in Nederland. De toewijding van Wim van den Broek aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid sluit naadloos aan bij onze waarden. Wij kijken ernaar uit om samen verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.”, aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.