Solide met inkoop, logistiek & finance

Jouw succes is ons succes. Vandaar dat we sterk inzetten op een samenwerking op alle belangrijke gebieden.

EP Logistiek

Als ondernemer kun je het wiel niet iedere keer zelf uitvinden wanneer het gaat om inkoop, financiën en logistiek. Omdat we gezamenlijk optrekken, ben je gegarandeerd van prima inkoopcondities en ondersteuning bij verschillende financiële vraagstukken. Wil je uitbreiden of verbouwen, dan gaan we bijvoorbeeld graag met je mee naar de bank, zodat we samen kunnen zorgen voor een solide toekomst.

Assortiment, condities en marges

Samen staan we sterk. Omdat we inkopen namens ruim 400 relaties, hebben we prima inkoopcondities en marges weten te bedingen bij alle bekende merken. Voor een afzonderlijke winkelier zouden deze voorwaarden niet of nauwelijks te verkrijgen zijn bij het grote scala aan leveranciers. Bovendien scheelt het enorm veel werk. We zijn een internationale organisatie, waardoor we wereldwijd de beste afspraken kunnen maken met verschillende merken over bijvoorbeeld de levering van exclusieve producten voor de Nederlandse markt. Zo weten we ons altijd verzekerd van een mooi, bijzonder en relevant assortiment.

Eigen magazijn

Ons eigen magazijn staat in Zeewolde. Deze centrale plek biedt veel voordelen. We kunnen producten op voorhand inkopen en dus snel bij onze winkeliers leveren. Omdat je rechtstreeks via ons eigen magazijn bestelt, krijg je niet de hele dag door verschillende leveringen, maar komt alles netjes op één moment binnen in de winkel.

“Ik ben blij dat ElectronicPartner het inkoopbeleid regelt. Dat scheelt ons veel tijd in het onderhandelen en relaties onderhouden met leveranciers. ”
Ad Nouwens
EP:Rickelman Boxtel
Ad Nouwens

Financieel advies en ondersteuning

Op financieel vlak komt er heel wat op je af als ondernemer. Sommige zaken zullen gesneden koek zijn, maar er zijn altijd onvoorziene of wellicht wat complexere financiële zaken waar je als winkelier hulp bij nodig hebt. Dat zijn de momenten waarop onze financiële afdeling bijspringt.

Ook als er geen grote financiële vraagstukken liggen, vergt een deugdelijke administratie veel werk. Daarbij helpt het samenwerkingsverband dat we hebben met Flynth. Als je wilt, kan deze betrouwbare partij je hele administratie overnemen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een deel van administratie zelf te verzorgen.

Centrale betalingsregeling

We regelen het betalingsverkeer tussen leveranciers en winkeliers via de Centrale Betalingsregeling (CBR). Dat scheelt heel wat administratieve rompslomp en dus ook tijd. En, heel fijn al zeggen we het zelf: een factuur hoeft pas na dertig dagen aan ons betaald te worden, ook al heb je het bedrag van de klant al binnen. Een groot voordeel voor de cash- en workflow. Omdat wij voor onze formulehouders en inkooprelaties garant staan, ben je verzekerd van een probleemloze levering door alle belangrijke merken.

Intake

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

Maak een afspraak met één van onze District Managers voor een intake in jouw eigen winkel of in ons hoofdkantoor te Vianen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

© ElectronicPartner 2024