De missie van deze stichting is om (wereldwijd) nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. Dit doen zij altijd via duurzame bosprojecten. EP: draagt graag haar steentje bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking door bedrijfsbospartner te worden.

De weg naar een duurzame organisatie begint met kleine stapjes. Daar is ElectronicPartner zich bewust van. Op het hoofdkantoor in Vianen zijn de afgelopen maanden al een aantal duurzame ontwikkelingen doorgevoerd. Stap voor stap wil de organisatie werken naar een toekomstbestendig duurzaamheidsbeleid samen met haar ondernemers, partners én klanten.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen onze organisatie en krijgt steeds meer aandacht vanuit onze diverse stakeholders; zo ook binnen ons internationale ElectronicPartner GoGreen team. Groen zijn we niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Ons duurzaamheidsbeleid focust zich o.a. op het aanbieden van duurzame producten, het zorgdragen voor een goede afhandeling van e-waste én het aangaan van duurzame samenwerkingen. Trotser dan trots zijn we dan ook op deze mooie samenwerking met stichting Trees for All.”, aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.

Ook Simone Groenendijk, directeur bij Trees for All, is trots om ElectronicPartner als nieuwe bedrijfsbospartner te mogen verwelkomen: “Dankzij partners als EP en hun bijdrage is het mogelijk om wereldwijd bos te planten en herstellen. Onze projecten hebben brede impact, met als doel te investeren in een leefbare aarde voor iedereen.”