Het toetreden tot de EP:Formule was voor de jonge ondernemers een logische stap. Ze breiden hiermee in één klap hun assortiment uit, kunnen gebruik maken van het inkoopvoordeel en hierdoor betere prijzen en goede aanbiedingen maken. Door een centraal magazijn kunnen ze ook veel sneller leveren. Ook online breiden de mogelijkheden zich uit via een eigen microsite van de webshop EP.nl

Joris Oldenhof kijkt uit naar de vele mogelijkheden die EP:Middelharnis biedt: “Wij blijven doen wat we altijd al deden, reparatie van ICT, witgoed en bruingoed, maar nu ook met een completer assortiment en een mooie winkel in het EP:Shopconcept waar we ook echt laten zien wat we verkopen.” Ook Danny Fris beaamt dit: “Door deze samenwerking wordt onze dienstverlening alleen maar beter: kortere levertijden en betere prijzen dus voor onze huidige en nieuwe klanten alleen maar voordelen.”

De huidige ontwikkelingen in de markt houdt ons als organisatie zeker niet tegen om onze succesformule uit te breiden. We zijn trots dat we in Middelharnis de deuren mogen openen van een nieuw filiaal. Onze klanten zullen zich er snel thuis voelen en er zeker veel koopgemak- en plezier ontdekken.”, aldus Patrick van Tent, CEO bij ElectronicPartner Nederland.