Uitdaging

Als ondernemer wil én moet je de juiste contacten hebben

Wie
Henk Vinke
Waar
EP:Elburg
Henk Vinke

Het verhaal van Henk Vinke

Hij runt nu ruim 20 jaar een EP-winkel in Elburg, samen met een stille vennoot. Ooit begonnen met het leveren van schotelantennes vanuit een schuurtje in het buitengebied, groeide de droom om een eigen elektronicazaak in Elburg te starten.

Hoe Henk met ElectronicPartner de uitdaging is aangegaan

“We kwamen er al snel achter dat je het niet alleen redt als ondernemer. Je hebt een club nodig die je ondersteunt, zeker op het gebied van marketing en partnerships. De marketing hadden we nooit alleen kunnen verzorgen. We hadden een klein klantenkringetje, maar daar konden we niet echt op varen. Toen we twintig jaar geleden begonnen, waren het natuurlijk nog vooral folders die werden gebruikt als marketinguiting. Die konden we niet zelf maken en daar hadden we echt hulp bij nodig.”

Als ondernemer kun je niet zonder goede partners

Folders gebruikt Henk nog steeds om zijn zaak, acties, de service en de producten onder de aandacht te brengen. Maar in de loop der jaren is online marketing veel belangrijker geworden. Ook daarbij heeft ElectronicPartner Henk kunnen helpen. Ook op het gebied van partnersamenwerkingen zorgt ElectronicPartner voor haar ondernemers. Als voorbeeld geeft Henk de partij Vobis aan. “Dit is dé partner voor MultiMedia.”

“Je hebt een club nodig die je ondersteunt, op het gebied van marketing tot aan het koppelen aan de juiste partners.”

De toekomst is positief

“We merken dat sommige online-acties echt succesvol zijn, zoals bij Black Friday. Ook zijn er af en toe campagnes voor goede doelen die mooi aanslaan. En dat is natuurlijk ook weer goed voor je PR. We zijn ook blij met de andere marketingmiddelen, zoals de Virtual Shelf in de winkel. Een digitaal schap, gekoppeld aan onze webshop. Ik ben al met al trots op wat we hier in die twintig jaar hebben bereikt. En ik ben nog altijd blij dat we voor ElectronicPartner hebben gekozen.”

Wil jij ook jouw verhaal delen? Neem dan contact met ons op!

Intake

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

Maak een afspraak met één van onze District Managers voor een intake in jouw eigen winkel of in ons hoofdkantoor te Vianen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

© ElectronicPartner 2024