Uitdaging

Klanten moeten ons online kunnen vinden

Wie
Marcel Schalkwijk
Waar
EP:Schalkwijk
EP Schalkwijk

Het verhaal van Marcel Schalkwijk

Je wordt als ondernemer geboren. Althans, zo ziet Marcel Schalkwijk het. Meer dan dertig jaar zit hij inmiddels in het vak. Een periode waarin hij veel heeft zien veranderen.

Hoe Marcel met ElectronicPartner de uitdaging is aangegaan

“Vroeger beperkte de wereld zich tot hoever je advertentie reikte. Dat is nu toch wel heel anders”, verklaart de eigenaar van EP: Schalkwijk, gelegen in het centrum van IJsselstein. Online vindbaar zijn is ontzettend belangrijk. Marcel is daarom heel blij met de (vorig jaar) vernieuwde webshop www.ep.nl. “Daardoor worden we online veel beter gevonden wat zorgt voor meer traffic naar onze winkel én additionele omzet.”

Marcel Schalkwijk

Het is een groot voordeel online vindbaar te zijn

Als ondernemer kun je niet zomaar zelf een online winkel openen. Het is echt net als het openen van een tweede fysieke winkel: je moet adverteren, voorraad beheren, noem maar op. “Eerst dacht ik nog dat een website niet meer was dan een uithangbord van je bestaande winkel, maar nu zie ik inmiddels dat het veel meer is dan dat”, aldus de voorzitter van de Klankbordgroep voor EP:Ondernemers.

“Ik ben heel tevreden met de traffic naar EP:Schalkwijk die we door onze online aanwezigheid genereren.”

De toekomst is positief

“We zien veel mensen die ons online vinden en dan vervolgens toch naar de winkel komen voor de uitleg van een bepaald product. De groei die we in de winkel behalen, komt juist dankzij de website en een goede online aanwezigheid. Ook in de toekomst verwacht ik juist hierdoor nog groei te kunnen bereiken. Om daarin te kunnen slagen, moeten we online precies blijven laten zien waar de klant naar zoekt.”

Wil jij ook jouw verhaal delen? Neem dan contact met ons op!

Intake

Zullen we samen de mogelijkheden verkennen?

Maak een afspraak met één van onze District Managers voor een intake in jouw eigen winkel of in ons hoofdkantoor te Vianen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

© ElectronicPartner 2024