Uitdaging

Doorlopend op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen

Wie
Randy Juninck
Waar
EP:Electropan
Electropan 2

Het verhaal van Randy Juninck

“Een wat uit de hand gelopen hobby.” Zo noemt Randy Juninck het bestieren van zijn zaak EP:Electropan in Tubbergen. Zijn vrouw, Linda Juninck, ondersteunt ook in de zaak.

Hoe Randy met ElectronicPartner de uitdaging is aangegaan

De meest recente groeistuip in het ondernemerschap van Randy dit jaar is de overstap van inkooprelatie naar EP:Formulelid. De geschiedenis van Randy als ondernemer is bewonderenswaardig. “Ik begon ooit als kleine zelfstandige vanuit een schuurtje naast mijn huis. Dat werden op den duur meerdere schuren en een werkplaats. Daarna verhuisden we, kregen we personeel en groeiden we langzaam maar zeker tot een groter bedrijf.”

Voordelen van een formule

De overstap naar de EP:Formule heeft Randy vooralsnog geen windeieren gelegd. “Ik merk nu al dat mijn klanten erg positief zijn over die stap. Het is heel fijn dat ze naar een herkenbare plek kunnen komen waar de producten fysiek tastbaar zijn.” Groot voordeel van het zijn van formulelid is volgens Randy het feit dat hij doorlopend op de hoogte wordt gehouden van markt- en productontwikkelingen. “Zodra er bij bijvoorbeeld Sony of Samsung iets verandert, weet ik dat meteen. Als kleine zelfstandige is dat toch echt wel anders. Dan ben je vooral met alles in de zaak bezig en heb je misschien een beetje oogkleppen op daardoor.”

“Als formulelid heb ik echt het gevoel onderdeel te zijn van een grote organisatie die ter zake doet.”

Onderdeel van een groter geheel

“Voorheen had ik ook vaak het gevoel dat ik op de derde plek kwam, wanneer ik belde naar fabrikanten over onder andere voorraden of andere ontwikkelingen. Nu krijg ik juist heel veel handige input, die natuurlijk is verzameld door alle gezamenlijke formuleleden. Als formulelid heb ik het gevoel onderdeel te zijn van een grote organisatie die serieus wordt genomen.”

Wil jij ook jouw verhaal delen? Neem dan contact met ons op!

© ElectronicPartner 2024